Akcije

KERAKOLL BIOFLEX 25 kg sivo

Mineralno lepilo C2TE. Brez lezenja na navpičnih površinah, notranjih in zunanjih, tla in stena, za vse vrste formatov, polaganje ploščica na ploščico, za na tla s talnim gretjem, debelina nanosa do 25mm, prijazno do polagalcev in uporabnikov. 

 

cena: 14,90 EUR/kos

BEKAMENT BK-POL 15L

Disperzijska barva, izdelana na osnovi polimerne emulzije visoke kakovosti, primerna za notranjo uporabo. Odlikuje jo odlična pokrivnost, paroprepustnost in odpornost na suho brisanje. Lahko se niansira v več kot 1300 odtenkih.

 

cena: 15,90 EUR/kos

ISOMAT AK-T35 sivo lepilo in izravnalna masa za termoizolacijske plošče, ojačano z vlakni 25 kg/vreča

Cementno lepilo in izravnalna masa, ojačana z vlakni in obogatena s polimeri. Primerna je za lepljenje termoizolacijskih plošč iz polistirena na cementne podlage. V primeru armiranja s stekleno mrežico in vgradnjo na zunanjo stran zalepljenih termoizolacijskih plošč predstavlja tudi idealno podlago za naslednji sloj malte.

cena: 7,49 EUR/kos

TEXO PUR PENA ZA STREŠNIKE 750ml Pištolska

Enokomponentna poliuretanska pena namenjena pritrjevanju in utrditvi strešnikov na strešno podlago, utrjuje se z zračno vlago.

cena: 5,99 EUR/kos

KAPRIOL ENDURO

Lahek, a močan čevelj, zasnovan z materiali, ki zagotavljajo maksimalno prilagodljivost kateri koli obliki stopala, zaradi česar je tehničen in udoben. Podplat EVA zagotavlja visoko absorpcijo udarcev in elastičnost. Iztisnjen gumijasti podplat pa zagotavlja odličen oprijem.

Tudi na kapriol.si 

cena: 45,90 EUR/par

KAPRIOL SMART - DOLGE HLAČE

Delovne hlače Smart na pas, prednje zapenjanje s pomočjo gumba, elastika v zadnjem delu pasu za boljše prileganje in večje udobje, zanke za pas.

Tudi na kapriol.si 

cena: 35,26 EUR/kos