GIERRE ODER FA200FL Fast&Lock

datum: 03.07.2024

kategorija: Novice

Oder proizvajalca GIERRE, ki ga APiA zastopa na slovenskem trgu, vam olajša in poenostavi delo ter omogoča varno delovno okolje.

In kdo je GIERRE; Italijani, proizvajalci in pionirji, od leta 1980

Vse se je začelo pred 40 leti po zaslugi ustanovitelja Peppina Turrisija, podjetnika sicilijanskega porekla, ki išče priložnost. Odločil se je, da bo v podvig svojega življenja vložil vse, kar ima: pogum, odločnost in strast. Te vrednote so omogočile začetek in kmalu zatem sledijo prvi pravi pionirski koraki.
Po 40 letih pod vodstvom Giorgia Turrisija se z enakimi vrednotami in istim pionirskim duhom proizvajalec še naprej razvija in izboljšuje: novi projekti, nove proizvodne linije, nove tržne izbire, pripravljeni so na soočenje z izzivi v Italiji in Evropi. Skozi leta so lestvam dodajali mize, odre, mobilne stolpe iz jekla in aluminija ter postopoma druge dopolnilne palete izdelkov, kot so klančine in vozički, da bi zagotovili še večjo izbiro, hkrati pa ostajali osredotočeni na kakovost in varnostna merila, ki temeljijo na inženirstvu, oblikovanju in predvsem v proizvodni verigi Made in Italy.

https://www.gierrescale.com/en/prodotti/trabattelli/scaffolding/aluminium/FA200FL Zaklepni in sprostitveni spoji, ki se nahajajo na sredini odra, vam omogočajo enostavno spreminjanje delovnih konfiguracij. Platforma je iz Eurodecka, podprta s konstrukcijo z varjenim aluminijastim okvirjem in dostopno loputo 61x46 cm. Kolesa, dobavljena v montažnih kompletih, vam omogočajo preprosto premikanje odra. Dva stabilizatorja vam omogočata maksimalno varno delo.