BEKAMENT MIX SYSTEM v trgovinah APiA

datum: 26.04.2019

kategorija: Novice

V naših trgovinah APiA Šempeter in APiA Logatec vam v mešalnici BEKAMENT MIX SYSTEM pripravimo zidne in fasadne barve ter omete vrhunske kvalitete po ugodnih cenah!

VABLJENI pričakuje vas vaša Ekipa APiA.

Nedaleč od Aranđelovca, na obronkih planine Venčac je Banja Komerc- tovarna za proizvodnjo materialov za zaključna dela v gradbeništvu. Ustanovljena je bila leta 1992 in skoraj 22 let uspešno predeluje v izdelke mlete materiale iz znamenitega «venčačkega marmorja».

Program sestavljajo: zaključni premazi za notranje in zunanje zidne površine, gradbena lepila, izravnalne in fugirne mase, apneno-cementni strojni ometi, dekorativni mineralni tankoslojni ometi (praškasti), dekorativni tankoslojni ometi v pastoznem stanju, emulzije in podlage, materiale za pode, najfinejša kalcijeva karbonatna polnila in ostali materiali v gradbeništvu. Vsi izdelki posedujejo ustrezne ateste kakovosti.

Vsi izdelki se na tržišču prodajajo pod blagovno znamko BEKAMENT

Banja Komerc Bekament DOO ima popolnoma zaokrožen proizvodni ciklus proizvodnje materialov za zaključna dela v gradbeništvu, začenši s pridobivanjem znamenitega marmorja Venčac iz lastnega rudnika na Venčacu, preko predelave, mletja v granulate in mikronizirana polnila do proizvodnje tekočih in praškastih materialov za zaključna dela v gradbeništvu. Svoje izdelke proizvajamo na najsodobnejši opremi in z najkakovostnejšo delovno silo in vgrajujemo v objekte, katerih izgradnjo vodimo.

V težnji, da pridobimo nove kupce in ohranimo obstoječe, Banja Komerc Bekament DOO poslovno politiko temelji na napredku in stalnemu izboljševanju kakovosti poslovanja in varstvu okolja, v katerem živimo, veliko pozornosti pa posvečamo tudi varnosti delavcev in obiskovalcev. Iz tega razloga smo se odločili, da v svoje poslovanje uvedemo principe in pravila, na katerih počivajo standardi ISO 9001- Sistem vodenja kakovosti (QMS), ISO 14001- Sistem ravnanja z okoljem (EMS) in OHSAS 18001 – Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu.

Banja Komerc Bekament DOO gradi svoj poslovni uspeh, razvoj in povečuje zadovoljstvo in motivacijo uporabnikov in vseh zaposlenih z izpolnjevanjem svojih strateških ciljev, ki so:

  • Maksimalna kakovost izdelkov in storitev,
  • Stalno povečevanje zadovoljstva uporabnikov z izpolnjevanjem njihovih zahtev in pričakovanj,
  • Dosledna kontrola proizvodnje/izgradnje in vodenja procesov, s katerimi zagotavljamo popolno izpolnjevanje zahtev uporabnikov in vseh ustreznih predpisov in odpravijo tveganja za varnost in okolje,
  • Stalno vlaganje v razvoj in izboljšanje tehnične opremljenosti,
  • Vodenje vseh prepoznanih vidikov varstva okolja,
  • Posvečenost stalnemu napredku in preprečevanju onesnaženosti,
  • Skrb za zdravje zaposlenih in varne pogoje dela,
  • Privrženost prevenciji poškodb in ogrožanju zdravja in stalnem izboljševanju OHSAS učinkov in OHSAS sistemu vodenja,
  • Spoštovanje ustreznih predpisov in drugih sprejetih zahtev, ki se nanašajo na varstvo okolja in varovanje zdravja ter varnost pri delu,
  • Strokovno usposabljanje zaposlenih in povečevanje njihove ustvarjalnosti in iniciative,
  • Stalno povečevanje uspešnosti in učinkovitosti vseh delovnih procesov in povečevanje dobičkonosnosti celotnega poslovanja,
  • Zmanjševanje stroškov poslovanja ob trudu vseh zaposlenih, da svoje obveznosti izpolnijo pravočasno in dobro; prvič in vsakič,
  • Ustvarjanje, ohranitev in poboljšanje korektnih partnerskih odnosov z dobavitelji in uporabniki.

Pri izpolnjevanju zastavljenih ciljev vsi zaposleni dajejo svoj osebni prispevek z uvajanjem, doslednim spoštovanjem in stalnim poboljševanjem sistema vodenja kakovosti, usklajenim z zahtevami standarda ISO 9001:2008, sistema ravnanja z okoljem, usklajenim z zahtevami standarda ISO 14001:2004, Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu, usklajenim za zahtevami standarda OHSAS 18001 in z usklajenostjo z zakonodajo in določbami uredbe za gradbene izdelke CPR 305/2011/EU.