Novost! NUOVO ROCKET 200-2H

datum: 20.06.2019

kategorija: Novice

NUOVO ROCKET 200-2H je vlaknoarmirana predpripravljena mešanica za pripravo malt in betonov s hitrim strjevanjem ter nadzorovanim krčenjem. Uporablja se pri delni obnovi cest, letaliških stez, železniških in tramvajskih prog, kadar je potrebno površino ponovno odpreti za promet v nekaj urah.
Področja uporabe:
-intervencijska popravila cest, avtocest, letališč, železnic, itd.
-vgradnja in sanacija cestnih pokrovov in rešetk
-gradnja objektov, ki morajo biti čimprej na voljo za uporabo (cestišča, avtocestni pasovi, itd.)
-intervencijska dela v urbanem okolju (sanacija površin, pločnikov, itd.)
-popravila industrijskih tlakov
-nujna dela pri nizkih temperaturah okolja

NAVODILA ZA PRIPRAVO:

Za pripravo malte plastične konsistence uporabimo 3,5 litra vode na 25 kg izdelka (1 vreča). Uporablja se za izvedbo klančin, protizdrsnih obdelav pohodnih površin, itd.

Za pripravo malte fluidne konsistence uporabimo 4 litre vode na 25 kg izdelka (1 vreča). Uporablja se za zapolnjevanje lukenj, montažo cestnih pokrovov, zidanje z opaži, sanacijo industrijskih tlakov, itd.

Za pripravo betona uporabimo 10 litrov vode, 1 samokolnico finega peska in 50 kg izdelka (2 vreči). Za pripravo manjše količine mešamo izdelek in fini pesek v razmerju 1:1 ter zmesi dodamo prib. 1/3 vode.

Za pripravo lahkega betona uporabimo 14 litrov vode, 1 samokolnico ekspandirane gline in 50 kg izdelka (2 vreči).

Pri pripravi je potrebno upoštevati hiter čas vezave (15 - 20 min). Priporočamo uporabo mešalca oz. ročnega mešalca. Temperatura uporabe od +5°C do +35°C. Ob nizkih temperaturah uporabljati mlačno vodo. V izogib napihovanju se izdelka ne sme mešati z mavcem ali sadro. Priporočena minimalna debelina nanosa je 3 cm.