Veleprodaja in zastopstva

pluvitec_logo

Pluvitec

Pluvitec proizvaja širok nabor hidroizolacijskih materialov za gradnjo. Podjetje je na trgu prisotno od leta 1988 in je po zaslugi stalnega razvoja zraslo med največje ponudnike hidroizolacijskih sistemov v regiji.

Vsi izdelki
pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec V 3

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 3 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec VA 3

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica VA ima na zgorni strani posip iz škrilja, ki zmanjšuje vpojnost toplote in s tem izboljšuje trajnost traku. Debelina 3 mm.

 

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec V 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 4 mm. 

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec VA 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica VA ima na zgorni strani posip iz škrilja, ki zmanjšuje vpojnost toplote in s tem izboljšuje trajnost traku. Debelina 4 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec P 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 4 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec PA 3,2

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica PA ima na vrhnji strani posip iz skrilavca, ki znižuje toplotno vpojnost površine in izboljšuje trajnost trakov. Debelina 3,2 mm.

pluvitec_plustec

Pluvitec Plustec P 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Minimalna temperatura vgradnje -10° C. Debelina 4 mm.

pluvitec_plustec

Pluvitec Plustec PA 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica PA ima na vrhnji strani posip iz skrilavca, ki znižuje toplotno vpojnost površine in izboljšuje trajnost trakov. Minimalna temperatura vgradnje -10° C. Debelina 4,2 mm.

pluvitec fonotec

Pluvitec Fonotec Plus - zvočna izolacija za tlak

 Zvočna izolacija proti udarnemu zvoku pri plavajočih estrihih, iz viskoelastičnega polimera s polimernimi vlakni, z visoko zmogljivostjo zvočnega izoliranja. Vidni sloj je zaključen s toplotno odbojno folijo iz aluminizarenega polietilena, ki poleg tega, da omogoča vodno nepropustnost površine, olajšuje odboj toplotnega sevanja pri ogrevanih prostorih.