landini_ondaband

Landini Europa Ondaband

Plošče Landini Europa Ondaband so namenjene kritju industrijskih, kmetijskih in civilnih objektov. Visoko kvaliteto jim zagotavlja izdelava iz preverjene mešanice portlandskega cementa, celuloznih ter polivinilalkoholnih (PVA) vlaken. Okrepljene so z visokoodpornimi polipropilenskimi varnostnimi trakovi, ki zmanjšujejo nevarnost padca skozi streho v primeru zloma plošče med polaganjem. Način stiskanja mase zagotavlja plošči visoko mehansko odpornost na vetrne in snežne obremenitve. Največji dopustni razmik med nosilci je 140 cm. Teža, nižja od 15kg/m2, omogoča montažo na kovinske, betonske ali lesene nosilce.

Plošče se lahko dobavijo sive ali z barvano površino (rdeča, opečno rdeča, rjava, črna, itd.). 

Plošče so skladne z veljavnim evropskim standardom UNI EN 494.

bramac

Bramac

Bramac

creaton_logo

Creaton

Creaton

evertile_logo

Evertile

Evertile jeklene strešne kritine.

goriske_logo

Goriške opekarne

Goriške opekarne

Goriške opekarne, d.d. je vodilni proizvajalec celovitega programa opečnih izdelkov za gradnjo kakovostnih stanovanjskih in poslovnih objektov. V dveh posodobljenih obratih proizvaja celovit program visoko kakovostnih klasičnih in termoizolacijskih zidnih elementov, stropnih polnil ter navadne in barvane kritine.

 

icp

Industrie Cotto Possagno

Industrie Cotto Possagno

landini_logo

Landini

Landini proizvaja vlaknocementne plošče od leta 1963. So vodilni na domačem trgu ter močno prisotni tako na evropskem kot na svetovnem tržišču.

tondach_logo

Tondach

Tondach