pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec P 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 4 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec PA 3,2

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica PA ima na vrhnji strani posip iz skrilavca, ki znižuje toplotno vpojnost površine in izboljšuje trajnost trakov. Debelina 3,2 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec V 3

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 3 mm.

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec V 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Debelina 4 mm. 

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec VA 3

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica VA ima na zgorni strani posip iz škrilja, ki zmanjšuje vpojnost toplote in s tem izboljšuje trajnost traku. Debelina 3 mm.

 

pluvitec_evotec

Pluvitec Evotec VA 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz steklenega voala, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica VA ima na zgorni strani posip iz škrilja, ki zmanjšuje vpojnost toplote in s tem izboljšuje trajnost traku. Debelina 4 mm.

pluvitec_plustec

Pluvitec Plustec P 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Minimalna temperatura vgradnje -10° C. Debelina 4 mm.

pluvitec_plustec

Pluvitec Plustec PA 4

Hidroizolacijski trakovi na osnovi destiliranega bitumena in plastomernih polimerov (tip APP) z nosilcem iz netkanega tekstila iz poliestrskih vlaken, z dobrimi mehanskimi značilnostmi in odlično dimenzijsko stabilnostjo. Različica PA ima na vrhnji strani posip iz skrilavca, ki znižuje toplotno vpojnost površine in izboljšuje trajnost trakov. Minimalna temperatura vgradnje -10° C. Debelina 4,2 mm.

fragmat_logo

Fragmat

Fragmat

kerakoll_logo

Kerakoll

Kerakoll

mapei_logo

Mapei

Mapei

pluvitec_logo

Pluvitec

Pluvitec proizvaja širok nabor hidroizolacijskih materialov za gradnjo. Podjetje je na trgu prisotno od leta 1988 in je po zaslugi stalnega razvoja zraslo med največje ponudnike hidroizolacijskih sistemov v regiji.

sika_logo

Sika

Sika